Puur verwennerijNatuurlijke huidverzorging, zo verrassend

Jouw huid in deskundige handen

Specialisaties

GELAATSVERZORGING

Elke gelaatsverzorging is mogelijk voor elk huidtype en huidconditie.
Daarnaast houden we natuurlijk rekening met de seizoenen: lente, zomer, herfst en winter.
Na intake overleggen we samen het verloop van de behandeling.
Masserende reiniging, epileren, diamond dermabrasie,
uitgebreide peelings op uw huid afgestemd,
lichttherapie, massage, serum, masker,
verzorgende crèmes, u.v. bescherming.
Inclusief hals, decolleté, nek, schouders en bovenarm.

BINDWEEFSELMASSAGE

Deze massage is uiterst geschikt om jouw huid een oppepper te geven met een verstevigend en liftend effect. Door de verschillende massagegrepen, af te stemmen op gelaat, hals en decolleté, werken we rechtstreeks op de spieren en diepere huidlagen. Hierdoor worden er verklevingen los gemaakt en afvalstoffen afgevoerd. De doorbloeding verbetert, waardoor de celstofwisseling de aanmaak van collageen en elastine vezels bevordert. Het resultaat is dan ook een strakker gelaat, vollere wangen en lijntjes worden minder diep. Deze massage zorgt voor verjonging van de huid zodat je mooi oud kunt worden.

LICHTTHERAPIE

Kleuren zijn zelfstandige krachten en geven vibraties af. Deze trillingen neem je waar met je ogen en je huid. De huid absorbeert dit licht en de energie die hierdoor vrijkomt stimuleert de productie van collageen en elastine. Het is dan ook een veilige effectieve behandeling om veel huidproblemen te verbeteren/herstellen zonder ongemak of hersteltijd. Een ware energieboost voor jouw huid.

Schoonheidsinstituut Chi - Houthalen

BALANCE MASSAGE

Deze massage zorgt voor een diep gevoel van ontspanning ….
door de zeer zachte massage ga je een bijzonder gevoel van rust ervaren.
De bewegingen zijn licht en traag de druk is zacht,
dit maakt dat je jezelf prettig voelt en dat alles brengt ontspanning met zich mee ….

THERMISCH MASKER

Dit masker biedt voordelen in 1: liftend, aangenaam warm en insluizen van actieve ingrediënten stimuleert de bloedcirculatie en garandeert een sterke opname van actieve werkstoffen tot in de diepste lagen van de opperhuid. Het zichzelf opwarmend mineraalmasker zorgt voor een spectaculair lifting effect.

ALGINAATMASKER

Het peel-off alginaat masker is uniek schoonheidsmasker voortgekomen uit algen. Algen bevatten veel huideigen bouwstoffen die bijdragen voor een gezonde huid. Algemene werking: reinigend, verstevigend, voeden en herstellend door afgifte van huideigen mineralen en zuurstof aan huid.

Schoonheidsinstituut Chi - Houthalen

DIAMAND MICRODERMABRASIE

Is een mechanisch peeling op basis van een diamantschijfje, zo worden dode huidcellen op een steriele en gecontroleerde manier verwijderd. Door de behandeling vernieuwt en egaliseert de huid zich en het verouderingsproces vertraagt; na slechts een behandeling voelt de huid zachter, gladder en schoner aan. De diamond microdermabrasie is het meest comfortabel voor de huid. Doordat de huid diep gereinigd wordt, staat deze klaar voor opname van intensieve werkstoffen.

Schoonheidsinstituut Chi - Houthalen

BIO PHYTO PEELING

Deze kruiden peeling is een heel bijzondere peeling op basis van kruiden en plantenextracten. Deze kruiden zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnen uit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Schoonheidsinstituut Chi - Houthalen

WORKSHOP

There ain’t no party like a beauty party…..

Make-up of skin care leer alle tips en trics.
Niets zo gezellig als met een groepje dames een workshop te volgen.
Stap voor stap advies op maat, alle benodigdheden door Instituut Chi voorzien.

Bekijk ons aanbod